Inschrijven 4 uurs race.

We mogen wel mountainbiken in Zandvoort!
Met de 4-uurs race in Zandvoort krijgen de deelnemers eenmaal de kans om volop te genieten van het mountainbikeparcours rond het autocircuit. Op zaterdag 18 januari is het, momenteel vanwege de verbouwing van het circuit gesloten MTB-parcours van de Dunebikers, speciaal toegankelijk. Omdat er dit jaar geen auto’s rijden, wordt ook een deel van het autocircuit gebruikt voor de 4-uursrace.

Zowel recreanten als wedstrijdrijders en zowel solisten als teams die in estafettevorm over het parcours snellen, kunnen deelnemen aan de 4-uursrace. Het evenement op het rondje van 6,5 kilometer vindt van 15.30 uur tot 19.30 uur plaats, waardoor de laatste uren in het donker worden afgelegd. Doe je ook mee? Wees er snel bij....want vol=vol

Meer informatie of inschrijven kan via: https://www.mountainbikeninzandvoort.nl/inschrijven.html

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws kunt u ons volgen op verschillende social media.

Zo hebben wij onze eigen Facebook pagina waarop u ons nieuws, foto's en andere toevoegingen op kunt bekijken. Hier kunnen wij fietsers ook onder elkaar communiceren.

Ook maken wij gebruik van Twitter. Hierop worden korte nieuwsmeldingen gedaan om snel met elkaar te kunnen communiceren en geintresseerde op de hoogte houden met de stand van zaken.